Opening hours


Tuesday until Sunday open from 14:00
Monday the restaurant is only opened based on reservation.

Book a table
Book a table

About us


Through our cuisine we express our language, we are what we eat: harmony, creativity, fortune, beauty, poetry, complexity, magic, thrills and culture.

Our product, techniques and tastes derives from the Sicilian cuisine.

CHEF @ HOME

BRAVACASA Vacation

Omdat het in Sicilië bijna altijd lekker warm weer is, bieden wij ons prachtig gelegen, appartement in Acicastello/Sicilië te huur aan voor rustzoekers en zonliefhebbers.

Grote lichte woonkamer, bijzonder ingericht, 2 slaapkamers (voor totaal 4 personen), badkamer met douche, keuken, 6 luie terrasstoelen aanwezig. U zult zich hier snel thuis voelen. Veel comfort, zoals gratis draadloos internet, wasmachine, vaatwasser, oven etc. U hoeft alleen uw kleren en wandelschoenen mee te nemen.

Je brengt tijdens je vakantie in Italië immers veel tijd in de buitenlucht door, dus een prachtig uitzicht boven het kasteel van “Acicastello” is dan zeker geen overbodige luxe.

Het vulkanische eiland Sicilië is het grootste eiland in de Middellandse Zee en wordt steeds populairder als vakantiebestemming in Italië. De historische stad Catania en Palermo, de vulkaan de Etna, het warme klimaat en de vele idyllische baaien maken van Sicilië een waar vakantieparadijs. Maak prachtige wandelingen en fietstochten en ontdek vanuit het vakantiehuis dit prachtige eiland.

Sicilië beschikt over een mild klimaat met warme temperaturen tot laat in de herfst. Door de heldere zee, mooie zandstranden en schitterende baaien is deze eiland zeer geschikt voor een strandvakantie. Wanneer je niet op vakantie gaat om alleen op het strand te liggen, kun je wandelingen en fietstochten maken door het prachtige landschap op de eilanden en genieten van de heerlijke geur van sinaasappelbloesem.

Te huur vanaf € 695 per week .Voor meer informatie of boekingen kunt u ons mailen naar : info@bravacasa.nl

See Galery

Contact

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Sluis 8-10
1357 PA, Almere

+31365349477
info@bravacasa.nl