Warning: Undefined array key "language" in /customers/7/0/e/bravacasa.nl/httpd.www/wp-content/themes/professional_06/header.php on line 35

Openingstijden

Wij zijn geopend van dinsdag tm zondag v/a 15:00 uur.

Concept

Apericena is happy hour

Apericena, geserveerd samen met een rijke reeks hapjes en vergezeld van proeverijen van verschillende gerechten, hartig en zoet, die kunnen worden genuttigd als lunch of diner.

De kosten bedragen € 26,50 per persoon.
U kunt de tafel niet reserveren, dus u moet uw stoel vinden wanneer u aankomt. Er is een buffet, het enige wat je hoeft te doen is de proefrij zelf te selecteren en mee te nemen naar de tafel en ze brengen het drankje naar je toe, voor de rest moet je het zelf doen.

Stap 1: installeer je op het terras of kies een plaatsje binnen.

Stap 2: bestel je favoriete aperiefdrankje en begeef je vervolgens naar de buffet tafel waar de hapjes staan uitgestald. Stort je daar niet als een roedel hongerige wolven op het hapjesbuffet, maar doe het “con calma”, met enige gratie. Alsof je helemaal geen honger hebt, maar het staat daar nu toch, dus why not. Meestal vind je daar een selectie koude antipasto-achtige hapjes en stuzzichini (fingerfood): olijven, kaas, salume, chips, charcuterie, bruschette, mini sandwiches, tramezzini (van die driehoekige boterhammetjes zonder korstjes) etc. Soms krijg je zelfs warme minivarianten van pizza, soep of risotto en uiteraard pasta in de grote Parmezaanse kaas. Het aanbod varieert sterk en we proberen zoveel mogelijk met seizoensgebonden producten te werken.