Warning: Undefined array key "language" in /customers/7/0/e/bravacasa.nl/httpd.www/wp-content/themes/professional_06/header.php on line 35

Openingstijden

Wij zijn geopend van dinsdag tm zondag v/a 15:00 uur.

Menu

That’s Sicily proeverij Specialiteiten

U kunt van That’s Sicily proeverij Specialiteiten genieten met verse gerechten die elke periode veranderen ten opzichte van het seizoen.

Aperol Dinner Gourmet

Een Aperol dinner is modern, origineel en zeer zeker sociaal. Een diner zonder vaste plaatsen in de lounge, met meerdere gangen gevuld met kleine culinaire gerechten. Een Aperol dinner, wordt ook wel een walking dinner of lopend buffet genoemd. Het is een diner in beweging. In plaats van de traditionele opstelling van tafelen zijn de gasten vrij om rond te lopen en worden er tijdens een walking dinner meerdere kleine gerechten geserveerd. Tijdens een walking dinner is het vaak zo dat er meerdere kleine hapjes worden geserveerd welke uit de hand gegeten kunnen worden met een lepel of met een vorkje. Ook wel fingerfood genoemd. Al deze kleine hapjes vormen samen een compleet en culinair diner.

GiroPizza

De tour van pizza; proeverij van meerdere authentieke Italiaanse pizza’s gemaakt met de meest verse ingrediënten voor een vaste prijs, naar hartelust. Giropizza is geweldig voor familie en vrienden die samen willen komen voor een leuke en heerlijke eetervaring (proef tot 16 verschillende authentieke Italiaanse pizza’s smaken in één vergadering)!

 

Indien u allergieën en/of intoleranties heeft, gelieve dit kenbaar te maken aan onze bediening!